Maak uw afspraak voor een oogmeting

Eussen Optiek, Uw Brillen en Contactlensspecialist

Bent u op zoek naar een opticien die de volledige aandacht voor u als klant heeft? Een opticien die u voorziet van het juiste advies zonder alleen maar te kijken naar het prijskaartje? Dan bent u in de regio Valkenburg bij Eussen Optiek, Uw Brillen en Contactlensspecialist aan het juiste adres. Als opticien in Valkenburg mogen wij reeds rekenen op een zeer uitgebreide klantenkring in deze omgeving. Wij bieden uw ogen de rust die zij nodig hebben.

Nog recht op zorg vergoeding

Actie loopt tot 31 januari 2023
Image
Ruime openingstijden

Voor elk probleem de juiste oplossing

Bij Eussen Optiek, Uw Brillen en Contactlensspecialist bent u bij een opticien in Valkenburg aangekomen die niet denkt in problemen, maar in oplossingen. Heeft u bijvoorbeeld problemen met uw huidige multifocale bril, kom dan eens een bezoek brengen aan de opticien in Valkenburg: Eussen Optiek. Laat u begeleiden bij het proces van de keuze voor een nieuwe bril of contactlenzen. Daarnaast verzorgen wij ook graag de algehele oogzorg voor u.

Vanzelfsprekend hoeft u ons niet op ons woord te geloven en wilt u het liever zelf ervaren. Kom hiervoor gerust langs in onze optiek en aanschouw onze modieuze collectie zelf.

Image
Image

Ook bezoek aan huis mogelijk

In speciale gevallen, wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent en uw opticien niet kunt bezoeken, komt Pierre bij u langs voor een oogmeting of het afstellen van uw bril. Ook wanneer u bijvoorbeeld door uw werk niet langs kunt komen tijdens onze openingstijden, willen wij ons flexibel opstellen. Neem hiervoor contact met ons op, dan maken wij een afspraak met u na sluitingstijd!

Oogmeting door een gediplomeerde opticien (ook aan huis)
 Kwaliteitsstandaard oogmeting

Voorkomen is beter dan genezen

Eussen Optiek is erkend Myopie Management Expert. Sinds 2019 kunnen wij bij jonge kinderen kijken of er sprake is van een hogere negatieve sterkte op latere leeftijd. Dit kan diverse oorzaken hebben, maar met name het feit dat kinderen steeds vaker actief zijn op bijvoorbeeld smartphones en tablets. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen. Wij gaan graag na of uw kind(eren) dit risico lopen.

Wilt u bij ons langskomen?

    U bent van harte welkom in onze optiek. In Valkenburg en omstreken hebben wij al vele klanten mogen helpen. Maak gerust een afspraak om langs te komen.
Oogzorg

Bel direct

043 - 601 04 55

Of kom langs!

Louis van der Maesenstraat 13,
6301 EA Valkenburg

Neem contact met ons op

Kom gerust langs bij uw opticien in Valkenburg. Wij zien u graag terug in onze zaak! Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel: 043 - 601 04 55.

Contactgegevens

Eussen Optiek

Louis van der Maesenstraat 13
6301 EA Valkenburg

043 - 601 04 55
info@eussenoptiek.nl

Logo ANVC
Logo NUVO

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten