Maak uw afspraak voor een oogmeting

Maak uw afspraak voor een oogmeting

In deze tijd kunnen we alleen op afspraak werken. Tijdens de oogmeting wordt in het bijzijn van de klant de apparatuur met alcohol gereinigd en we desinfecteren onze handen steeds bij ieder oogmeting / controle. Het dragen van een mondkapje is verplicht en waar mogelijk proberen we 1,5 meter afstand te houden, maar dit lukt niet altijd. Vandaar deze maatregelen.

Image
Ruime openingstijden

Uw ogen in handen van een gediplomeerde opticien

'Dan meten we toch meteen even uw ogen?’ Deze reclamespot kunnen we onderhand wel dromen. Je zou haast de indruk krijgen dat een oogmeting slechts een kwestie is van even op een knop drukken totdat er een papiertje met gegevens uit de computer rolt. Wie het welzijn van zijn ogen eenmaal heeft toevertrouwd aan een gediplomeerde opticien, weet wel beter.

Het is van zeer groot belang dat u uw ogen regelmatig bij een vaste gediplomeerde opticien laat controleren. Eussen Optiek levert naast oogmeting ook oogzorg. Dat wil zeggen dat we niet alleen uw ogen meten, maar ook regelmatig kijken naar uw netvlies, traanfilm, oogboldruk enzovoorts. Dit is om te voorkomen dat u straks komt met de opmerking: “Ik zie plotseling zo slecht!” Dan is het namelijk meestal al te laat. Laat daarom uw ogen op regelmatige basis controleren, minstens eens per twee jaar.

Image
Image

Oogmeting door een gediplomeerde opticien (ook aan huis)

Onze oogmetingen worden uitsluitend door gediplomeerde professionele opticiens uitgevoerd. Wij als gediplomeerd opticien hebben een vierjarige studie gevolgd om (onder andere) oogdruk te kunnen meten, te weten hoe het hoornvlies eruit ziet en wat het werkelijke kijkvermogen van een klant is. Meet uw ogen dus niet zelf met een online test of bij ongediplomeerde brilverkopers, maar laat een oogmeting uitvoeren door een professional. Want zonder goede oogzorg worden we zienderogen slechtziend.

Oogmeting door een gediplomeerde opticien (ook aan huis)
 Kwaliteitsstandaard oogmeting

Kwaliteitsstandaard oogmeting

Om kwaliteit te kunnen waarborgen heeft de NUVO (de brancheorganisatie voor optiekbedrijven in Nederland) in samenwerking met huisartsen, oogartsen, cliënten, onderwijs, zorgverzekeraars en beroepsverenigingen een kwaliteitsstandaard ‘Oogmeting’ ontwikkeld. Deze standaard is gedeponeerd bij het Zorginstituut Nederland (ZIN) en moet ervoor zorgen dat ook in Nederland voortaan officieel toezicht is op de kwaliteit van oogmetingen. Bij Eussen Optiek staan we achter de kwaliteitsstandaard Oogmeting. Consumenten krijgen hiermee de zekerheid dat de zorg voor hun kostbare ogen in deskundige handen is.

Oogzorg

We leveren niet alleen brillen, maar ook complete oogzorg. Dit zodat u de beste kwaliteitszorg voor uw ogen krijgt. Wat houdt dat in? Het is van belang dat we onze ogen gezond houden. Daarom geven we ook advies over eventuele voeding en kunnen we u helpen op het gebied van voedingssupplementen. Onder oogzorg verstaan wij onder andere:

  • Het kijken hoe uw oog eruit ziet op gebied van helderheid (staar);
  • Het bekijken van de traanontwikkeling (of er sprake is van droge ogen);
  • Het meten van de oogdruk in verband met eventueel verdenking op glaucoom;
  • En bij eventuele twijfel doen we ook een netvliesscan om te kijken of daar alles rustig is.
Oogzorg

Ook voor de dagelijkse verzorging van uw ogen

Heeft u veel last van gevoelige ogen? Verwen ze dan met een heerlijk verfrissend oogbad van Acuaiss, gemaakt van natuurlijke bestandsdelen. Voor degenen die veel last hebben van droge oogleden of wallen onder de ogen is er een verfrissende oogroller van Acuaiss. Heeft men last van droge en vermoeide ogen dan is er onze verfrissende oogspray LipoNit. Loop gerust bij ons binnen en laat u adviseren.

Kosten van een oogmeting

Een gewone oogmeting kunt u bij ons vanaf € 27,50 krijgen. Een volledig onderzoek kost € 47,50. Wanneer u bij ons in de winkel een bril aanschaft, is de oogmeting en/of het onderzoek gratis.

Bel direct

043 - 601 04 55

Of kom langs!

Louis van der Maesenstraat 13,
6301 EA Valkenburg

Neem contact met ons op

Kom gerust langs bij uw opticien in Valkenburg. Wij zien u graag terug in onze zaak! Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel: 043 - 601 04 55.

Contactgegevens

Eussen Optiek

Louis van der Maesenstraat 13
6301 EA Valkenburg

043 - 601 04 55
info@eussenoptiek.nl

Logo ANVC
Logo NUVO

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten